Cykelrea på nätet

Cykelrea på nätet

Cykeln är verkligen ett perfekt kommunikationsmedel som du kan använda i många olika situationer; när du åker och handlar, ska till jobbet eller lämna barn på dagis. När det är cykelrea på nätet så kan du hitta ett stort utbud av många olika cykelmodeller till fantastiska priser. En del cyklar är nedsatta med så mycket som femtio procent så det lönar sig verkligen att köpa sin cykel när det är cykelrea. Det finns en mängd olika cyklar som passar antingen till tävling eller till vardagscykling. Fundera noga igenom vad du vill få ut av ditt cyklande och din cykel innan du väljer modell. 

Varför handla cykel på cykelrea? 

Om du gör cyklingen till en regelbunden vana så kommer du att förbättra din kondition och få starkare muskler och leder. Kanske har du en cykel som du inte är riktigt nöjd med och därför inte använder så ofta som du borde. Då ska du passa på och köpa en ny när det är cykelrea. Kanske vill  du ha en skön och bekväm cykel för citypendling eller en cykel som rullar snabbt på asfalt. En del behöver framförallt en cykel för att kunna transportera barn. I vilket fall som helst är en cykelrea ett utmärkt tillfälle att köpa en ny cykel som uppfyller de krav som du har på din cykel. 

Vad kostar en cykel på cykelrea?

En ny cykel kan kosta alltifrån någon tusenlapp upp till flera tusen kronor. Det skiljer sig mycket i pris beroende på märke och prestanda på cykeln. Handlar du din cykel på cykelrea så kan du vara säker på att du får köpa den mycket billigare än till ordinarie pris. Ibland får du tio eller tjugo procent rabatt men ibland mer än så. Man brukar också kunna köpa olika accessoarer på cykelrea som till exempel hållare för vattenflaska eller cykelkorg. 

Hur vet jag att min cykel är säker? 

När du köper en cykel på cykelrea ska du ha lika höga krav på säkerhet som om du hade köpt den till ordinarie pris. Enligt lagen ska en cykel ha både broms och ringklocka. Om du cyklar när det är mörkt ska du ha en lykta bak som lyser med rött ljus och en strålkastare där framme med vitt eller gult ljus. Cykeln ska även vara utrustad med reflexer. Om du kopplar på en cykelkärra på din cykel ska även den vara utrustad med lyktor och reflexer.