Hyra buss

Hyra buss

Att hyra buss är ett populärt sätt att transportera stora grupper till olika resmål – stora som små, långt borta som nära. Men vad är egentligen fördelarna med att hyra buss? I den här texten tas upp några av de saker du kan förvänta dig vid busshyrning.

Många fördelar

Ett vanligt argument som gör att många bestämmer sig för att hyra buss är att det är prisvärt. Det är inte sällan det allra mest kostnadseffektiva sättet att transportera många människor. Dessutom gör det transportdelen av resan enkel för arrangören. Allt som behövs är en överenskommen samlingspunkt, snarare än koordinering av bilar, förare och resenärer. Vidare är det mer miljövänligt att resa samlat än utspritt i olika bilar. En annan fördel är att bussbolaget skräddarsyr sin tjänst efter era önskemål, vilket kan vara ett problem om alternativet är till exempel kollektivtrafik.

Den här sidan har en stor bussflotta till er tjänst. Antal platser varierar från 16 till 55, så här finns någonting för alla situationer och evenemang. Chaufförerna är välutbildade och erfarna, vilket gör resan säker och bekväm. Ta kontakt idag för att få en offert anpassad efter just din resa.

Att tänka på

Innan du bestämmer dig för att hyra buss är det bra att kontrollera följande:

  • Antal passagerare

Detta kan tyckas vara en självklarhet, men det kan vara bra att räkna med ett visst bortfall eller vissa tillkommande resande, beroende på vilket sammanhang det rör sig om. Oavsett är det tråkigt om antalet platser i bussen inte uppfyller behovet, så försök att optimera valet av antal platser vid bokning.

  • Komfort

Om din planerade resa är lång är det bra att redan i förhand tänkt på vilka bekvämligheter som kan komma att anses ovärderliga. Exempel på sådana är WC ombord, fällbara säten, wi-fi och möjlighet att ta med en viss mängd packning.

  • Reseledare och andra tilläggstjänster

Många bussbolag erbjuder extratjänster, exempelvis reseledare. I det fall din resa är till en ny plats eller med många aktiviteter planerade, kan det vara särskilt uppskattat av de resande att få unik guidning från en expert. Andra tilläggstjänster kan vara anordning av catering eller underhållning.