Olika tjänster hos en webbyrå

Det finns många tillfällen då man kan behöva hjälp från en webbyrå, speciellt som företagare. Det kan handla om att bygga upp en helt ny hemsida från grunden eller att dra fler besökare till en befintlig. Är du lite osäker när det kommer till ”webbspråk” och vad olika tjänster egentligen innebär kan du läsa närmare förklaringar för några av dom här!

  • Bygger grunden (hemsidan)
  • Skapar funktion (appar och tillägg)
  • Skapar synlighet (SEO och marknadsföring)

En webbyrå kan bygga en ny hemsida från grunden

Har du ett nystartat företag och behöver en helt ny hemsida? Då är det en webbyrå du ska vända dig till – många av dom är proffs på just det. Dom kan göra alltifrån att bygga hemsidan till att fylla den med bra innehåll i form av till exempel texter och bilder. Dom vet hur det behöver se ut och fungera för att det ska vara användarvänlig och för att besökarna ska vilja stanna kvar på sidan – och inte klicka sig vidare till en av dina konkurrenter.

Webbutveckling för appar och andra tjänster

Kanske har du och ditt företag redan en hemsida, men funderar på att dra igång en e-handel eller lansera en app. En webbyrå kan även erbjuda tjänster inom webbutveckling för att du som kund ska kunna förverkliga dina digitala idéer och drömmar.

Sökmotoroptimering – vägen till rätt besökare

En annan, och väldigt viktig sak, som en webbyrå ofta kan hjälpa till med är sökmotoroptimering. Kanske har du hört talats om det och tänkt att det är något du inte behöver men då är det nog dags att du tänker om. Sökmotoroptimering är nämligen väldigt viktigt för att du ska få rätt besökare till din sida – och får du det är också chansen stor att du ökar din försäljning av varor och/eller tjänster. Sökmotoroptimering går bland annat ut på att identifiera olika sökord som används för att hitta information. Tack vare ett bra arbete med SEO kan du och ditt företag hamna långt (eller längst) upp i sökmotorernas resultat – vilket minst sagt kan löna sig.

Har du bestämt dig för att anlita en webbyrå finns flera som erbjuder helhetslösningar, där alla eller några av dom olika tjänsterna som nämnts ovan bakas in. Behöver du hjälp med flera punkter kan det alltså vara smart att anlita en sådan byrå, då allt arbete kan samlas på ett och samma ställe.