Beställ catering i Stockholm till kontoret – gör medarbetarna nöjda

Jobbar du på ett företag där ni har bestämt er för att beställa catering i Stockholm till ert kontor? Om du läser denna artikel har du förmodligen fått i uppdrag att göra själva beställningen men kanske känner dig lite rådvill. Om du aldrig tidigare har gjort detta kan det nämligen vara så att du inte riktigt vet var du ska börja eller vad du ska göra härnäst.

För att hjälpa dig lite grann har vi knåpat ihop denna lilla guide till att beställa catering i Stockholm för kontorsföretag. Genom att ta del av våra tips nedan kan du sätta dig in i vad du bör tänka på när du gör din beställning. Så läs vidare för att få reda på detta och komma igång med beställningen!

3 goda skäl att beställa catering i Stockholm till kontoret

Det finns många goda skäl att beställa mat och dryck till personalen via en cateringfirma:

  • Catering är ett utmärkt sätt att höja arbetsmoralen och hålla medarbetarna nöjda.
  • Ert företag sparar mycket tid genom att beställa mat och dryck samt kan öka produktiviteten på detta sätt.
  • Medarbetarna gillar god mat och dryck.

Så gör du själva beställningen

Som tur är kan du ganska enkelt beställa catering i Stockholm till kontoret. Det finns flera olika cateringfirmor i vår huvudstad som tillhandahåller just denna tjänst. Därmed behöver du bara hitta rätt leverantör och sedan göra din beställning. Vanligtvis ringer du helt enkelt upp dem i förväg och berättar vad du vill ha samt när du behöver ha det levererat.

Tänk dock på att ringa i förväg och i så god tid som möjligt. Detta gäller framför allt om du ska beställa mat till en större grupp. Vissa restauranger behöver nämligen lite extra tid på sig än andra för att kunna tillgodose ert behov.

Du bör också var medveten om exakt vad du behöver och vad du får. Förser restaurangen er med tallrikar, glas och bestick? Kommer de lägga upp maten på tallrikar eller bara lämna av den hos er? Detta är frågor som du bör få svar på i samband med att du beställer maten och drycken.