Vilken produkt/tjänst erbjuder hemsidan? – Hårtransplantation.net

Vilken produkt/tjänst erbjuder hemsidan? – Hårtransplantation.net

Med namnet ”Hårtransplantation.net” är det lätt att tro att det är ett forum eller informationsportal om hårtransplantation. Men så är inte fallet. På domänen marknadsförs ett företag som utför hårtransplantation i Stockholm. Utöver information om företaget finns en del artiklar inom ämnet.

  • Före och efter

Hur stor skillnad kan en hårtransplantation göra? Svaret är tydligt – stor skillnad. Det framgår på bilderna och beskrivningarna under ”Före och Efter”. Här har man valt att dokumentera ett flertal olika transplantationer för att visa hur stor skillnad det blir. Vid varje bild framgår även hur många hårsäckar som transplanterats vilket gör det enklare för kunden att jämföra och se prisnivåerna.

  • Tydlighet med priser

Vad kostar det? En vanligt förekommande fråga som inte kan besvaras utan konsultation. Du kontaktar företaget och får en gratis konsultation där personalen avgör dina förutsättningar. En punkt som avgör är hur många hårsäckar som förväntas transplanteras.

Som kund kan du alltså kontakta flera kliniker som har hårtransplantation i Stockholm för att därmed kunna jämföra priser.

I detta fall nämns att priset är mellan 42 000 kr och 75 000 kr. Så de är ganska stort spann. Samtidigt finns det företag som inte bara erbjuder hårtransplantation i Stockholm utan även i Istanbul. För tillfället är det ett alternativ som erbjuds av företaget med Hårtransplantation.nu.

  • Åka till Istanbul?

Den privata sjukvården är relativt dyr i Sverige vilket gör att vissa drar sig för att göra ingrepp på grund av de höga kostnaderna. Samtidigt är kostnaden betydligt lägre i Turkiet med lägre löner och omkostnader.

Det är orsaken till att man valt att skapa filialer i Turkiet och delvis använda personal från det landet. Även om man bokar flyg, hotell och är i Turkiet en vecka blir priset ändå lägre än om man väljer att göra sin hårtransplantation i Stockholm. Dessutom brukar svensk garanti gälla och både konsultation och efterkontroller sker i Sverige.

  • Hitta hit

Vill du komma i kontakt med företaget, eller besöka dem, finns kontaktuppgifterna längst ner på sidan. Via Google Maps kan se var företaget ligger och därmed även välja vilken tunnelbanelinje som ska åkas.

Kortfattat är detta alltså en hemsida av ett företag i Stockholm som har hårtransplantationer som huvudsaklig verksamhet. Intresserad av hårtransplantation? Besök gärna flera hemsidor och kliniker för att få en bred bild av vad det innebär.