Excelkurs för nybörjare och proffs

Microsoft Excel är ett av de mest använda programmen i Office-paketet. Det är också ett program som många medarbetare inte känner sig helt bekväma i. En bra och skräddarsydd Excelkurs kan ändra detta i raketfart! Excel är ett mångsidigt och kraftfullt program som har många användningsområden. Programmet kan till exempel med fördel användas till att skapa budgetar, samt olika typer av rapporter med tabeller, diagram och statistikkurvor.

För varje ny version av Microsoft Excel som släpps utökas dess funktionalitet. Detta är naturligtvis positivt men det kan också vara svårt att hålla sig uppdaterad om förändringarna. För att hänga med i svängarna kan det därför vara bra att med jämna mellanrum gå en kurs i Excel, för att hålla sig ajour med de senaste funktionerna i programmet. Genom att gå en Excelkurs hos en bra utbildare kan du vara säker på att få en utbildning i programmet som håller en hög kvalitet.

Skräddarsydd Excelkurs

Skicka hela arbetslaget på Excelkurs för att låta dem tillsammans lära sig Excel och upptäck hur produktiviteten kommer att öka! Innehållet i kursen kan anpassas efter de specifika önskemål och behov som ert företag har. Med en skräddarsydd kurs i Excel får ni alla förutsättningar som krävs för att utnyttja programmet på bästa sätt i er verksamhet. Detta alternativ lämpar sig också väl för det mindre företaget, då vi anordnar företagsanpassade utbildningar i Excel för grupper om tre eller fler deltagare.

Lär dig programmet från grunden

Att som nybörjare gå en Excelkurs, är det enklaste och snabbaste sättet att sätta sig in i programmet och kunna börja använda det i sitt arbete. Genom att introduceras till Excel och lära dig grunderna, kommer du snabbt att komma igång med redigering, datahantering diagram, kantlinjer och kanske även några grundläggande formler och funktioner. Även personer som har jobbat med Excel i flera år kan behöva gå en kurs emellanåt för att friska upp sitt minne och sina kunskaper.

Bygg vidare på dina kunskaper

Efter att du har byggt en solid grund att stå på, kan det också vara dags att börja bygga på höjden genom att fördjupa sina kunskaper i programmet. Excel är nämligen så mycket mer än bara ett program som du kan skapa enklare kalkylblad med. Låter till exempel sortering och urval, makron, pivottabeller och utsnitt som rena grekiskan? Då kan du ta en fördjupningskurs och lära dig dessa funktioner, och på så vis lägga till ytterligare verktyg i din verktygslåda.